hits

Beste Frokostlapper

 

 

 

 

 

Du trenger:

(ca. 16 lapper, 4-5 porsjoner)

  • 200 g mel
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1/2 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 1/2 ts malt kanel (valgfritt)
  • 2 1/2 dl melk
  • 2 egg
  • 1-2 ss solsikkeolje (eller annen vegetabilsk olje), til steking

Ha mel, vaniljesukker, salt, bakepulver og kanel i en bolle.

Rør sammen melk og egg i en annen bolle eller mugge, og hell det over i det tørre. Rør godt til alt er blandet, og røren er klumpfri.

Varm opp en non-stick stekepanne (middels varme) og ha i 1 ts av oljen (skyv den litt rundt slik at du får et tynt lag olje over hele pannen).

Tøm små klatter av røren over i stekepannen, stek til undersiden er gyllenbrun og snu dem deretter og stek på den andre siden. Gjenta med resten av røren.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Jeg en ung jente vil jeg si med mange drømmer i livet, jeg kommer til å skrive om alt som mulig fra matoppskrifter til diverse tips og triks Håper dere liker det, følg meg gjerne Vidre og legg meg til som venn :) Kotakt: sa.chal@hotmail.no

Kategorier